Velkommen til OSLOVEIEN 999, 1550 HØLEN.
FAST ÅPNINGSTID KUN LØRDAGER  12-15.00

ANDRE DAGER: VISNING ETTER AVTALE

Ved å avtale et tidspunkt for visning utenom åpningstid , unngår du at det finnes andre kunder i lokalet. Det er en stor fordel i disse CORONA-tider.   

Chesterfield Norge drives som en ren nettbutikk, men for å imøtekomme de som ønsker å se og prøve møblene før de bestiller, er det etablert et utstillingslokale og lager kun 30 minutter fra Oslo. Fordi vi baserer oss på kostnadseffektivt DIREKTE-SALG via nettbutikk, er åpningstiden for utstillingslokalet begrenset til LØRDAGER 12-15.oo, 

Har du ikke mulighet til å komme i åpningstiden, kan du ringe 99 22 11 11 og avtale tid utenom åpningstiden på en vanlig hverdag.

Velkommen til en hyggelig handel !

Chesterfield Norge AS

Osloveien 999, 1550 Hølen
Tel 99221111  post@chesterfield.no

Vår nettbutikk tilbyr ekte originale Engelske Chesterfieldmøbler og sofaer av høyeste kvalitet. Innred ditt eget hjemmekontor med eksklusive skrivebord og kontorstoler i ekte oksehud.  Vårt Showrom & Lagerutsalg er åpent hver Lørdag 12-15, eller etter avtale.
Showrommet er kun åpent ved behov på hverdager og kvelder.
Ring derfor telefon 99221111 sjekk at det er noen tilstede like før du kjører, slik at du er sikker på å få hjelp av en ekspeditør når du ankommer. 

Webshop-design: Kristian Dubielzyk